tiistai 15. lokakuuta 2013

Ensilumi...

Maailma parvekelasien takana on sakeana lumihiutaleista. Hetkellisesti tuuli pyörittää niitä ilmassa niin, että niistä muodostuu vaakaraitaisia kuvioita, kuin aaltoja katuvaloissa.

Ensimmäinen lumisade pääsi jälleen yllättämään! Kun vajaat pari tuntia sitten ajelin töistä kotiin mietin, miten ikävää olisi jos nyt sataisi lumen kun niin monissa suurissa koivuissa katujen varrella on vielä keltaiset ja jopa paikoin vihreät lehdet. Edes Taina-myrsky ei onnistunut niitä riipimään irti oksista. Kaipaan kovin kunnon pakkasia jotta maa jäätyisi ja ilma raikastuisi.

Kotimatkalla ei mieliala ollut ihan iloisin. Tänäänkään!  Monta pientä ja yksittäin mitätöntä asiaa yhdessä saivat päivän tuntumaan raskaalta.

Mietin, miksi kaikki on tällä hetkellä kovin hankalaa... ? Ilon aiheitakin toki on, mutta typerät mokat ja harmittavat vastoinkäymiset vievät terän kaikelta mukavalta ja masentavat. Kylläkyllä, se elämän tasapaino, jin ja jang! Mutta silti...!!!!

Paraneekohan olo, jos vain heittäytyy sohvalle katsomaan leffoja ja popsimaan sipsejä? En tiedä, mutta aion kokeilla...!

4 kommenttia:

 1. Kääk, lunta! Apua...

  Hyvät keinot parantaa oloa, toimivat!!!! Nautinnollista iltaa! Minä alan katsoa jalkapalloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki keinot sallittuja rentoutumiseen ja voimaantumiseen...:)

   Poista
 2. Kun heräsin, niin täälläkin maailma näytti valkoiselta. Se näytti paljon puhtaammalta ja valoisammaltakain, mitä eilen. Pakkastakin noin -10, ilma raiskastuu. Minulle lumi on tervetullut.
  Edellistä ja tätä postaustasi lukiessa, mieleeni palautuivat omat viimeiset työvuoteni. Osasyy väsymiseen oli itselläni varmaan ikävuodet, ei olisi jaksanut kaikkea jonninjoutavaa. Onnea tasapainon löytämiseen, ehkä auttaa ainakin hetkellisesti hyvä leffa ja sipsit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo vain, kuorossa tänään ylistimme työpaikallani ihanaa talvista keliä...! Kunpa vain pakkaset kestäisivät kunnes maa ja vedet jäätyvät, sitten vasta sataisi lumen...

   Muistan, että väsymisestä ja pohjaanpalamisesta on kanssasi ajatuksia vaihdettukin... ! Ja totta, ikä tekee myös tehtävänsä!
   Mutta vaikka leffa jäi näkemättä, sipsit katosivat kiposta kuin taiasta...puff vaan!
   Kiitos!

   Poista