torstai 7. helmikuuta 2013

Ei ota syntyäkseen, ei! Nimittäin kirjoituksia tänne blogiin...! 

Ei se johdu (onneksi) siitä, etteikö kaikenlaisia ajatuksia ja ideoita päässä liikkuisi. Varsinkin silloin kun talsin Nappinokan kanssa aamuhämärissä pitkin lumisia metsiä vilistää ajatuksissa sellaiset määrät dialogia, että  yhden ja kahden kirjankin aiheet olisi äkkiä koossa. Vaan jokin tässä tökkii...! Kun istun koneen ääreen, kaikki sanat juoksevat karkuun, hienot ajatukset puffahtavat savuna ilmaan ja pään valtaa totaalinen tyhjyys.

Varmasti tekstin syntymisen vaikeuteen vaikuttaa se, että vierastan tämän blogin ulkoasua tässä kirjoitusvaiheessa. Aamutihruisillä silmillä tuskin näkee kirjaimia, pitäisi hetikin olla muuttamassa fonttia ja kirjainkokoa, kun en ole saanut keksittyä asetuksia, joilla saisi kaiken pysyvästi säädettyä mieleiseksi. Totta puhuen, olen ollut hieman laiska etsimisessäkin...

Jos voisikin tehdä suoran tiedonsiirron ajatuksistansa tietokoneelle silloin kun mielessä pyörähtelee maailmankaikkeuden suurien ongelmien kaikki ratkaisut. Tai ihan vain vastaukset omiin pikku murheisiin...! Ehkä jonakin päivänä sekin on mahdollista kun tekniikka tästä vielä kehittyy. Tai sitten ihmiset oppivat käyttämään omia ajatuksensiirron resurssejaan paremmin.

Sitä odotellessa mukavaa viikonlopun alkua, ystävät! Nautitaan kauniista valkoisista ja sinisistä talvipäivistä, ulkoillaan ja ... vältellään influenssoja!6 kommenttia:

 1. Ei se pakottamalla kirjoittaminen onnistu, mutta aika hyvinhän sinä sait tekstiä siitä huolimatta! Anna tulla ajtuksenvirtaa, kyllä se siitä.

  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Susu! Sie jaksat aina kannustaa...:)

  VastaaPoista
 3. Täälläkin käy silloin tällöin niin, että mitään ei juolahda mieleen jota kannattaisi näpyttää blogiin.
  Jostain lopulta aina muutama rivi pujahtaa kuvien alle. Kuvia olen innostunut nappailemaan ja samalla opettelen uuden kameran kanssa.
  Mukava, että olet tullut takaisin.
  Ajatuksenvirtaa, kuten Susu sanoi, sitä anna tulla tekstinäkin tai kuvina.

  VastaaPoista
 4. Mietippä, jos blogi päivittyisi ajatuksien mukaan! - Toivottavasti sellaista edistystä ei tule tapahtumaan ;D Saa hieman aikaa ilmaista asiansa..

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaminen onkin vapaaehtoista, sitä paitsi tekstin voi laatie ensin vaikka tuohenpalalle, jonka sitten liimaa blogin seinälle. :)

  VastaaPoista
 6. Oikeassa olet, Peikkonen! Sitä vain tarttuu hetkeen, kun sellainen tulee.... Ehkäpä ruoste rapisee raaputellessa ....

  VastaaPoista