tiistai 15. tammikuuta 2013

Uusi aika, uudet tuulet... toivottavasti!


Yksi vuosi jälleen takana

Vuoden aikana ei blogiin syntynyt yhtään riviä asiaa eikä asian viertä...! Kirjoitushalutkin taisivat olla hiipuneet jo aikaa ennemmin; ei ollut mitään uutta sanottavaa eikä samaa vanhaa jaksanut toistella... ! Ajattelin siis soveltaa Kurjen blogiini ohjetta, joka kehottaa kotitalouksia kantamaan kierrätykseen eli hävittämään kaapeissa pyörivät vaattet tai nurkissa lojuvat tavarat, joita ei vuoteen ole käytetty.

Näissä ajatuksissa kävin vielä vanhemmassa, vuonna 2007 Kiinassa aloittamassani blogissa lukemassa elämäni tapahtumista, mietteistäni, toiveistani... Muistin, miksi kirjoittaminen oli ollut noina vuosina niin merkityksellistä. Olin peilannut kirjoituksissani elämääni itseeni mutta yhtä lailla ollut vuorovaikutuksessa monien muiden bloggaajien kanssa, joskus hyvin syvällisestikin. Ilokseni joidenkin lukijoiden kanssa yhteys on jatkunut muualla, jopa oikeassa elämässä!

Blogeja lukiessani olin havaitsevinani kirjoitustaidossakin jonkinlaista kehitystä. En suinkaan kuvittele  ahkeran kirjoittelun toimivan tyyliin "harjoitus tekee mestarin", mutta tiedän kokeneeni puhdasta iloa jos onnistuin omista ajatuksistani ja muistoistani luomaan lukukelpoisen tarinan. Rohkaistuin jopa runojen riimittelyyn, mitä jo sinänsä pidän pienenä saavutuksena.

Näin tässä kävi; hävittämisen sijaan tein tänään uuden blogin. Juuri nyt en takaa, että tänne ilmaantuisi päivityksiä, vaikka tunnistankin itsessäni jo jonkinasteista innokkuutta... Onpahan kuitenkin ovi avattu, jos sattuu inspiraatio iskemään. Ja tottakai toivon, että vanhat tutut ja monet uudet bloggaajat löytävät tiensä tänne. Eihän kukaan kirjoita vain itselleen, eihän...?!?

10 kommenttia:

 1. Tervetuloa takaisin blogistaniaan! Ja nyt vain hakemaan inspiraatiota! Kiva kiva!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kovasti, Tiina! Saapa nähdä syntyykö mitään...!?! On niinkuin pitäisi opetella uudelleen pyöräilemään, vaikka pyörä on jo keksitty:)

  VastaaPoista
 3. Mainiota, tervetuloa! Kaipailinkin jo... Taisit olla ihan ensimmäisiä kontaktejani, kun itse aloitin seikkailuni Blogistaniassa. Odottelen lukijalaatikkoa :)

  (Vinkki: tuo kirjaintesti saattaa olla joillekin hankala. Bloggerilla on nykyisin varsin hyvä roskapostisuodatus.)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Marjatta! Taidettiin olla molemmat aika "uusia" tuolloin... :). Nyt hiukan jännittää... Poistin suodattimen... Lukijalaatikko? Tämä aloitus on hidasta, moni asia on muuttunut sitten edelisen blogin luomisen... Katsotaanpa:)

  VastaaPoista
 5. Kovastipaljon mukavaa ja jopa hauskaa, että kirjoitat =)
  Aina ei tartte jaksaa saati innostua, mutta kun tarve tulee, nii nythän tämä on auki!
  Hyvä Sie =))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos!
   Just niin; sitten kun siltä tuntuu...Ja heti pää täynnä ajatuksia ja ideoita:)

   Poista
 6. Tosi mieluisa ylläri. =) Liian paljon tuntuvat ihmiset karanneen fb:in maailmaan ja blogistania on jäänyt tyhjyyttään kaikumaan. MInusta tuntuu kyllä että pääasiassa kirjoitan nykyään ihan itselleni juuri siitä tyhjyydentunteesta johtuen...

  Mutta mukavata kun sää ihan avasit uuden sivun. <3

  ON mukava olla ystäväsi.


  Ja ps: siun fb-päivityksesikin ovat kyllä aina ihania!!! <3

  VastaaPoista
 7. Voi sinuu Una, mie aloin vetistelemään! Kiitos, on mukava olla myös SINUN YSTÄVÄ :)))

  VastaaPoista