maanantai 6. tammikuuta 2014

Elämänmuutos, osa 4.

Jo vain onni potkii...! Teräväkärkisillä kengillä!

Kaipa se joku Murphyn laki on, että jos asiat menevät liian kauan liian hyvin, ellei suorastaan erinomasiesti, niin kohta kaikki mene pieleen! Tai sitten kyseessä on  elämän ikioma  "kauhuntasapaino"-juttu; kaikesta onnesta, ilosta, onnistumisista saat saman verran vastoinkäymisiä, kärsimystä, epäonnea...!

Joka tapauksessa kävi niin, että lähetin Hdl:n asuntosihteerille s-postia ja kyselin muuttoon liittyvistä asioista lisätietoja, mm mahdollisuudesta saada asunnon avain postitse etukäteen, koska aiottu muuttopäivä olisi ollut lauantai. Vastauksessaan hän kertoi, ettei avainta tietenkään lähetellä, vaan se on henk koht kuitattava paikanpäällä. Eipä siinä! Hyvä, että turvallisuudesta pidetään kiinni! Hankalampi asia sensijaan on se, ettei asuntoon ole muuttolupaa, koska Hdl:n rakennusmestari ei ole asuntoa tarkastanut, koska on sairauslomalla. Palaa ehkä töihin loppiaisen jälkeen, siis huomenna, mutta vain ehkä...! Ja asunnon tarkastuksen yhteydessä voi tulla esiin remontointitarpeita, jolloin muuttolupa saattaa viivästyä viikoilla...!

Toisaalta; on sovittu, että aloitan työt 15.1. Helsinkiin on  siis lähdettävä, elettävä matkalaukkuelämää jonkun nurkissa ja toivottava parasta. Muuttoa ei pysty varmistamaan ennenkuin kaikki on asunnon osalta selvää, mutta ilmeisesti joudun hattu kourassa anomaan nykyisen asunnon vuokraemännältä lisäaikaa kuukauden loppuun  ja tietysti maksamaan vuokran tuolta ajalta.

Tässäkin asiassa on puolensa. Nuorin lapsenlapseni kastetaan parin viikon päästä. Olin jo surrut, etten voi osallistua kastetilaisuuteen. Nyt olisi pieni mahdollisuus, että voisin palata Rolloon tuona viikonloppuna, osallistua kastetilaisuuteen ja jos asuntoasia on kunnossa, suorittaa muuton Helsinkiin....

Jos, jos ja JOS....!

Tiedän; asioilla on tapana järjestyä. Kyllähän ne järjestyykin, aikanaan ja tavallaan! Opetellaan tässä nyt sitten vaikka kärsivällisyyttä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti