perjantai 27. joulukuuta 2013

Elämänmuutos osa 3.


Kuka sanoo, että perjantai 13. päivä on jotenkin epäonninen? Olen aina ollut asiasta eri mieltä, mutta nyt voin vannoa, että silkkaa onnea siihen sisältyy!!!

Matkasin siis työpaikkahaastatteluun Helsinkiin perjantaina 13. pvä. Olin nukkunut junassa oikein hyvin yön ja aamulla olin virkeä ja harvinaisen rauhallinen. Aikataulutkin sopivat erinomaisesti, ei ollut kiireen tunnetta. Kun olin jo kertaalleen ryhmähaastattelua harjoitellut, en kamalasti pohtinut, millainen se olisi, enkä sitä, miten siitä selviäisin.

Haastattelu sujui jotenkin leppoisasti ja kun se päättyi, minua pyydettiin tulemaan tunnin kuluttua uudelleen samaan paikkaan. Uskoin kyseessä olevan henkilökohtaisen haastattelun, jossa joutuisin vakuuttamaan haastattelijan siitä, miksi juuri minut pitäisi palkata...! Yksikönjohtaja alkoikin kertomaan, millaisesta työpaikasta, tehtävistä ja asiakkaista on kyse, mitä suunnitelmia yksikön kehittämiseksi on ja miten palkkaus muodostuu. Se ainoa kysymys olikin, milloin voisin työn aloittaa!

Kesti jonkin aikaa, enenkuin käsitin, mitä siinä tapahtui. Olin saanut työpaikan sekä lupauksen selvittää mahdollisuus työsuhdeasuntoon.  Jo seuraavana maanantaina sain soiton, että asuntokin on, jos sen haluan. Nyt olen toimittanut työtodistukset sekä verotietoni ja odottelen sekä työsopimusta että vuokrasopimusta allekirjoitettavaksi.

Edelleen nipistelen itseäni varmistaakseni, ettei tämä ole unta vaan totisinta totta. Koetan olla miettimättä vielä muuttoa, sillä paniikki iskee heti jos päästän ajatukset liikkumaan aiheessa.  Koetan ponnistella vuoden viimeiset työpäivät vihoviimeisten työasioiden parissa, vaikka äärimmäisen vaikealta kaikki tuntuu!

Olen ollut onnekas ja olen myös hyvin onnellinen ! Sillä kukapa olisi uskonut! Elämä tuuppasi oikein vauhdilla muutoksen liikkeelle ja eteenpäin. Kaikki Aarrekarttaan kirjaamani toiveet ovat toteutumassa! Kaikki muuttuu! Uusi vuosi tuo tullessaan uuden työn, asuinympäristön ja sisällön elämääni!


Toivotan myös kaikille teille 

Jännittävää ja Onnellista Uutta Vuotta!

10 kommenttia:

 1. Sydämestäni iloitsen.:) Vaikka tunnenkin sinut vain netin kautta, olen oppinut ymmärtämään, että sinussa tämäkin työpaikka saa pätevän ja lämpimän ihmisen, joka osaa olla ihmiselle ihminen. Se on kuitenkin parasta, mitä ihmissuhdetyössä kukaan voi toiselle tarjota...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mm, luottamuksen sanoistasi! Asiakastyö on toisaan sitä omintani, aina ollut! Iloitsen myös suuresti siitä, että pääsen mukaan saattohoitokoulutukseen...:)

   Poista
 2. Voi miten jännittävää! Onnittelen lämpimästi! Kannatti uskoa unelmaan, sillä olet sen eteen ponnistellut. Tervetuloa tänne etelään, ja kaikkea hyvää uudelle vuodelle!

  VastaaPoista
 3. Kiitos, Marjatta! Kolmen vuoden viiveellä tai pikemminkin kypsyttelyllä tämä muutos toteutuu, siksikin tuntuu hyvältä...!
  Kiitos samoin sinulle!

  VastaaPoista
 4. Siis, todella mahtavaa!!! Tervetuloa tänne!

  VastaaPoista
 5. Oi, miten ihanaa. Kiva, kun löydettiin uudelleen ja mukava kuulla hyviä uutisia. Onnea kovasti!

  VastaaPoista
 6. Tosi mukavaa, Mummeli! Ja kiitos! Ehkäpä tästä kirjoittaminenkin virkoaa uudelleen! Oikein hyvää Uutta Vuotta sinulle :)

  VastaaPoista
 7. Hieno uutinen, onnea kovasti paljon uuteen elämään. Onnea ja menestystä koko vuodelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aimarii! Sinulle samoin kaikkea hyvää tälle vuodelle!

   Poista