keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Maailmanloppuja ja häähumua...Rakas tyttäreni ja hänen monivuotinen elämänkumppaninsa astuivat avioliittoon Mayojen maailmanlopun päivänä 21.12.2012.

Mikä ihana tilaisuus se olikaan! Agroksenmäen holvikellari tarjosi tunnelmalliset puitteet ja  toteutus oli onnistunut ja mukavan rento. Suloisina morsiusneitosina toimivat vanhimman pojan tyttäret ja tyttären isä, asiaankuuluvasti jännittäen, luovutti tyttären sulholle. Vihkimisen toimittanut naispuolinen rauhantuomari puhui lämpimästi jakaen viisaita elämänohjeita kestävään avioliittoon... Morsian näytti kauniilta ja sulhanen loi häneen vihkimisen aikana kovin rakastuneita silmäyksiä.... Kuuden vuoden yhteiselo ei ole himmentänyt rakkautta heidän välillään.

Morsiusparin elämän tärkeintä hetkeä oli todistamassa toista sataa henkeä sukulaisia, ystäviä ja molempien työtovereita. "Morsiamen ryöstön" kaltaiset, perinteisemmät ohjelmat oli suosiolla unohdettu, vihkimisen lisäksi muita muodollisuuksia oli vain kakun leikkaaminen ja onnittelukierros. Tyttären isä piti hellyttävän, humoristisen pienen puheen ja tyttären työtoveri esitti pari kaunista laulua. Myöhemmin illalla  nuorin tytärkin intoutui laulamaan morsiusparille.

Oli hauskaa tavata morsiusparin ystäviä ja työtovereita sekä tutustua useisiin sulhasen sukulaisiin. Niin monia sydämellisiä ja iloisia kohtaamisia.

Todellakin, ihanan ihanat häät!  Niin paljon ja suuria tunteita, niin paljon toiveita ja unelmia... Kunpa nuorella parilla riittäisi taitoa, tahtoa ja viisautta luovia elämän karikoissa katkaisematta nyt sydämet yhdistäneet siteet. Toivon, että yhteiseen elämään mahtuu paljon rakkautta, onnea ja iloa! 


1 kommentti:

  1. On varmaan ollut upeat häät!

    Häihin olisi joskus vaihteeksi ihan mukava mennä, tuntuu, että ainoat sukulaisten tapaamiskutsut ovat nykyään hautajaisia :(

    VastaaPoista